|
SCAMPI ALLA GRIGLIA |
€ 25,95 |
|
grote garnalen met knoflook, Spaanse pepers en peterselie geflambeerd met cognac |
|
|
SCAMPI ALLA DIAVOLA |
€ 25,95 |
|
grote garnalen in roomsaus volgens eigen recept |
|
|
FILETTO DI SOGLIOLA ALLA MUGNAIA |
€ 24,95 |
|
gebakken tongfilet met champignons - knoflook - peterselie - Spaanse pepers |
|
|
FILETTO DI SOGLIOLA ALLA PIZZAIOLA |
€ 24,95 |
|
gebakken tongfilet in tomatensaus met knoflook - oregano - licht pikant |
|
|
FILETTO DI SOGLIOLA DEL CAPITANO |
€ 26,95 |
|
gebakken tongfilet met mosselen en grote garnalen in witte wijnsaus |
|
|
TROTA SALMONATA AL FORNO |
€ 26,95 |
|
gebakken zalmforel in pikante tomatensaus met mosselen en grote garnalen |
|
|
TROTA AL BURRO E PREZZEMOLO |
€ 24,95 |
|
gebakken zalmforel met champignons - knoflook - peterselie |
|
|
MERLUZZO POMODORO |
€ 24,95 |
|
gebakken kabeljauwfilet in pikante tomatensaus |
|
|
MERLUZZO PROVINCIALE |
€ 24,95 |
|
kabeljauwfilet met olijven en kappertjes gebakken in witte wijnsaus |
|
|
PESCE MISTO ALLA PANNA |
€ 26,95 |
|
stukjes kabeljauw, tongfilet en zalmforel in roomsaus |
|
|
|
|
|
Deze gerechten worden geserveerd met salade en gefrituurde aardappelschijfjes |
|